Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

首頁相冊搜尋Latest images會員註冊登入

新開寵物店tiba

向下 
3 posters
發表人內容
HUSKY
五級兵
五級兵
HUSKY

文章總數 : 755
注冊日期 : 2007-12-04

新開寵物店tiba Empty
發表主題: 新開寵物店tiba   新開寵物店tiba Icon_minitime周一 12月 24, 2007 2:52 pm

大埔道(中央飯店對面)新開咗一間叫tiba既寵物店喎 :dog:
回頂端 向下
Cu寶媽
四星級會員
四星級會員
Cu寶媽

文章總數 : 137
注冊日期 : 2007-12-06

發表主題: 回復: 新開寵物店tiba   新開寵物店tiba Icon_minitime周四 1月 03, 2008 1:52 pm

HUSKY 寫到:
大埔道(中央飯店對面)新開咗一間叫tiba既寵物店喎 :dog:

大埔道affraid , 好似好遠..............
回頂端 向下
HUSKY
五級兵
五級兵
HUSKY

發表主題: 回復: 新開寵物店tiba   新開寵物店tiba Icon_minitime周四 1月 03, 2008 4:55 pm

小小遠啦﹗
都係FOR大家路過想買嘢多間選擇啫,
洗沖就唔駛稔啦﹗ Laughing
回頂端 向下
Cu寶媽
四星級會員
四星級會員
Cu寶媽

發表主題: 回復: 新開寵物店tiba   新開寵物店tiba Icon_minitime周五 1月 04, 2008 12:18 pm

HUSKY 寫到:
小小遠啦﹗
沖涼邊度好介紹 Question 我想帶 新開寵物店tiba 196542 去沖涼,佢好似冇乜點大洗過 Rolling Eyes
回頂端 向下
BB媽
二級兵
二級兵
BB媽

文章總數 : 408

發表主題: 回復: 新開寵物店tiba   新開寵物店tiba Icon_minitime周五 1月 04, 2008 1:00 pm

精靈Cu+嬌俏寶 寫到:
HUSKY 寫到:
小小遠啦﹗
沖涼邊度好介紹 Question 我想帶 新開寵物店tiba 196542 去沖涼,佢好似冇乜點大洗過 Rolling Eyes

BB由細到大只是去北河街郵局隔離,寵物.....到沖涼,有時會幫BB焗油添,都算OK啦﹗你睇BB D毛幾靚就知LA。 BB
回頂端 向下
Cu寶媽
四星級會員
四星級會員
Cu寶媽

發表主題: 回復: 新開寵物店tiba   新開寵物店tiba Icon_minitime周五 1月 04, 2008 4:58 pm

BB媽 寫到:
精靈Cu+嬌俏寶 寫到:
HUSKY 寫到:
小小遠啦﹗

BB由細到大只是去北河街郵局隔離,寵物.....到沖涼,有時會幫BB焗油添,都算OK啦﹗你睇BB D毛幾靚就知LA。 BB

BB D毛更係靚啦, 每晚都有"天然液體"去幫佢洗毛.......... What a Face 新開寵物店tiba 332784 新開寵物店tiba 524702
回頂端 向下
HUSKY
五級兵
五級兵
HUSKY

發表主題: 回復: 新開寵物店tiba   新開寵物店tiba Icon_minitime周日 1月 06, 2008 9:45 pm

husky就去開黃金嗰邊間百佳對面公廁隔離再隔離嗰間狗仔屋沖,
你話husky介紹一定唔敢收貴你,
同埋呢個係新老細,
好好人,
你都不防試試,
都有好多雪撬同其他大狗幫襯架﹗ ook
回頂端 向下
BB媽
二級兵
二級兵
BB媽

文章總數 : 408

發表主題: 回復: 新開寵物店tiba   新開寵物店tiba Icon_minitime周一 1月 07, 2008 1:08 am

BB由細到大只是去北河街郵局隔離,寵物.....到沖涼,有時會幫BB焗油添,都算OK啦﹗你睇BB D毛幾靚就知LA。 BB[/quote]

BB D毛更係靚啦, 每晚都有"天然液體"去幫佢洗毛.......... What a Face 新開寵物店tiba 332784 新開寵物店tiba 524702[/quote]

呀係喎﹗多謝你提醒我,BB每晚多得這兩位 corgi 新開寵物店tiba 826912唔少囉﹗
回頂端 向下

新開寵物店tiba
回頂端 
1頁(共1頁)

這個論壇的權限:無法 在這個版面回復文章
 :: 長沙灣專區 :: 長沙灣邊間寵物店好?-
前往: