Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

首頁相冊搜尋Latest images會員註冊登入

多謝恩公

向下 
5 posters
發表人內容
HUSKY
五級兵
五級兵
HUSKY

文章總數 : 755
注冊日期 : 2007-12-04

多謝恩公 Empty
發表主題: 多謝恩公   多謝恩公 Icon_minitime周一 12月 24, 2007 12:05 am

今晚真係要多謝滑水人,如果唔係,
都唔知搵唔搵得返husky啦﹗
呢隻衰仔都唔知想走路走到幾多歲,
好彩我成日都有為佢祈禱,
如果唔係,佢冇可能年年可以慶祝生日,
多謝滑水恩公,多謝carol爸媽幫手追,
亦都要多謝bb媽睇住eagle,
希望有一日husky會願意停落嚟啦 think
回頂端 向下
BB媽
二級兵
二級兵
BB媽

文章總數 : 408
注冊日期 : 2007-12-06

多謝恩公 Empty
發表主題: 回復: 多謝恩公   多謝恩公 Icon_minitime周一 12月 24, 2007 12:13 am

HUSKY 寫到:

唔走老,你就驚LA,追呀﹗追呀﹗追呀﹗ running running running
回頂端 向下
HUSKY
五級兵
五級兵
HUSKY

多謝恩公 Empty
發表主題: 回復: 多謝恩公   多謝恩公 Icon_minitime周一 12月 24, 2007 12:20 am

BB媽 寫到:
HUSKY 寫到:

唔走老,你就驚LA,追呀﹗追呀﹗追呀﹗ running running running

咁bb媽你走唔走得切呀?
有冇淋濕身呢? sick
回頂端 向下
花生
四星級會員
四星級會員
花生

文章總數 : 121
注冊日期 : 2007-12-05

多謝恩公 Empty
發表主題: 回復: 多謝恩公   多謝恩公 Icon_minitime周一 12月 24, 2007 12:31 am

HUSKY 寫到:
走路係雪橇的特性. So 都係金毛乖D. lol!
回頂端 向下
魔牧教教主
五星級會員
五星級會員
魔牧教教主

文章總數 : 195

多謝恩公 Empty
發表主題: re   多謝恩公 Icon_minitime周一 12月 24, 2007 12:41 am

HUSKY 寫到:

我都在此多謝各街坊們手望相助,先可將呢個衰仔繩之於法咋 Wink
回頂端 向下
落閘放狗滑先生
五星級會員
五星級會員
落閘放狗滑先生

文章總數 : 256

多謝恩公 Empty
發表主題: 回復: 多謝恩公   多謝恩公 Icon_minitime周一 12月 24, 2007 11:39 am

行得又走得,証明husky健健康康,我哋大家都係會員,應該互相幫助嘅,cuby曳曳嘅時候,咪又係大家幫佢,最緊要捉到,最緊要無事,ok? affraid

漁護署捉狗隊隊長滑先生上.

在 周一 12月 24, 2007 12:49 pm 作了第 1 次修改
回頂端 向下
HUSKY
五級兵
五級兵
HUSKY

多謝恩公 Empty
發表主題: 回復: 多謝恩公   多謝恩公 Icon_minitime周一 12月 24, 2007 11:46 am

總之真係要多謝大家﹗
我都唔知過多幾年我仲跑唔跑得郁啦﹗
到時想追都恐怕無能為力 think
回頂端 向下

多謝恩公
回頂端 
1頁(共1頁)

這個論壇的權限:無法 在這個版面回復文章
 :: 狗狗生活 :: 狗狗今日發生咩事呀?-
前往: