Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

首頁相冊搜尋Latest images會員註冊登入

真係激鬼死我喇~~~~~

向下 
+4
落閘放狗滑先生
HUSKY
BB媽
~荳莎姊妹花~
8 posters
前往頁面 : 上一頁  1, 2
發表人內容
潛水喱
四星級會員
四星級會員
潛水喱

文章總數 : 108
注冊日期 : 2007-12-12

真係激鬼死我喇~~~~~ - 頁 2 Empty
發表主題: 回復: 真係激鬼死我喇~~~~~   真係激鬼死我喇~~~~~ - 頁 2 Icon_minitime周五 1月 04, 2008 10:19 am

我地都覺得奇怪bb媽唔會無故請假...真係辛苦你了.
你今晚帶bb落來, 等喱喱送個髮型給你 Basketball
回頂端 向下
BB媽
二級兵
二級兵
BB媽

文章總數 : 408
注冊日期 : 2007-12-06

發表主題: 回復: 真係激鬼死我喇~~~~~   真係激鬼死我喇~~~~~ - 頁 2 Icon_minitime周五 1月 04, 2008 12:45 pm

荳荳 寫到:
HUSKY 寫到:
荳爸同bb媽今晚仲乜唔莆頭呀?
莫非……

你哋一齊去接牧羊女? Cool

我就尋晚.................
同某某嘈,趕走左佢
所以尋晚冇心情落黎

對某些人不要放在心內,記住明天會更好這句話便得架LA。

見多D我地,你會好開心架。 Laughing Laughing Laughing
回頂端 向下
HUSKY
五級兵
五級兵
HUSKY

文章總數 : 755
注冊日期 : 2007-12-04

發表主題: 回復: 真係激鬼死我喇~~~~~   真係激鬼死我喇~~~~~ - 頁 2 Icon_minitime周五 1月 04, 2008 4:06 pm

BB媽 寫到:
HUSKY 寫到:
莫非……

好慘情呀﹗因1號那天晚上發現屋內D入牆水喉漏水,所以我老公約左師父換明喉,換到晚上10點幾,跟往清潔到零晨4點鐘先有得,又要集資LA,會長我地個會有冇借款架,借返幾拾萬洗下都好喎﹗
真係激鬼死我喇~~~~~ - 頁 2 909784 真係激鬼死我喇~~~~~ - 頁 2 909784 真係激鬼死我喇~~~~~ - 頁 2 909784

想借錢,
得,九出十三歸﹗
如果還唔到錢,
就要收養全港被遺棄既小牧仔女,
真係有你著數架﹗
真係激鬼死我喇~~~~~ - 頁 2 909784
回頂端 向下
HUSKY
五級兵
五級兵
HUSKY

發表主題: 回復: 真係激鬼死我喇~~~~~   真係激鬼死我喇~~~~~ - 頁 2 Icon_minitime周五 1月 04, 2008 4:16 pm

BB媽 寫到:
荳荳 寫到:
HUSKY 寫到:
莫非……

我就尋晚.................
同某某嘈,趕走左佢
所以尋晚冇心情落黎

對某些人不要放在心內,記住明天會更好這句話便得架LA。

見多D我地,你會好開心架。 Laughing Laughing Laughing

BB媽講得啱,
見多啲我哋一定會開心啲﹗
唔好咁在意一啲令你唔開心既人,
在意吓關心你既豬朋狗友啦﹗
就好似荳荳食錯嘢既時候,
整咗督爛便便,
執唔到,咪搵水沖走去囉﹗
如果荳荳健康快樂,
整督健康便便,
咁咪可以用膠袋執起去冰鮮囉﹗
後生細仔,
仲有大把日子呀﹗
凡事睇開啲啦﹗ shaketail

(PS:好似好有道理,但我都唔知自己講緊啲乜?﹗ scratch )
回頂端 向下
~荳莎姊妹花~
五星級會員
五星級會員
~荳莎姊妹花~

文章總數 : 226
注冊日期 : 2007-12-08

發表主題: 回復: 真係激鬼死我喇~~~~~   真係激鬼死我喇~~~~~ - 頁 2 Icon_minitime周五 1月 04, 2008 6:00 pm

HUSKY 寫到:

BB媽講得啱,
見多啲我哋一定會開心啲﹗
唔好咁在意一啲令你唔開心既人,
在意吓關心你既豬朋狗友啦﹗
就好似荳荳食錯嘢既時候,
整咗督爛便便,
執唔到,咪搵水沖走去囉﹗
如果荳荳健康快樂,
整督健康便便,
咁咪可以用膠袋執起去冰鮮囉﹗
後生細仔,
仲有大把日子呀﹗
凡事睇開啲啦﹗ shaketail

(PS:好似好有道理,但我都唔知自己講緊啲乜?﹗ scratch )

=.= 嘩~開頭睇你篇野真係撞哂鬼 affraid
講講下講到好似要將荳荳d便便雪藏左之後他日解封叮返黎食咁 No
不過anyway bounce
多謝BB媽 同 HUSKY媽既Support Smile

ps:講真 我真係唔係幾明你講緊咩..........諗極都諗唔到.............究竟係味有意思架????
回頂端 向下
BB媽
二級兵
二級兵
BB媽

發表主題: 回復: 真係激鬼死我喇~~~~~   真係激鬼死我喇~~~~~ - 頁 2 Icon_minitime周六 1月 05, 2008 11:11 am

HUSKY 寫到:
BB媽 寫到:
HUSKY 寫到:
莫非……

好慘情呀﹗因1號那天晚上發現屋內D入牆水喉漏水,所以我老公約左師父換明喉,換到晚上10點幾,跟往清潔到零晨4點鐘先有得,又要集資LA,會長我地個會有冇借款架,借返幾拾萬洗下都好喎﹗
真係激鬼死我喇~~~~~ - 頁 2 909784 真係激鬼死我喇~~~~~ - 頁 2 909784 真係激鬼死我喇~~~~~ - 頁 2 909784

想借錢,
得,九出十三歸﹗
如果還唔到錢,
就要收養全港被遺棄既小牧仔女,
真係有你著數架﹗
真係激鬼死我喇~~~~~ - 頁 2 909784

有得借甚麼都OK啦,好啦就收養全港被遺棄既小牧仔女啦﹗咁就借1百3拾萬啦,袋住90萬走老都好喎﹗就約定今晚交錢啦﹗
真係激鬼死我喇~~~~~ - 頁 2 946156 真係激鬼死我喇~~~~~ - 頁 2 946156 真係激鬼死我喇~~~~~ - 頁 2 946156 真係激鬼死我喇~~~~~ - 頁 2 946156 真係激鬼死我喇~~~~~ - 頁 2 946156 真係激鬼死我喇~~~~~ - 頁 2 946156 真係激鬼死我喇~~~~~ - 頁 2 946156 真係激鬼死我喇~~~~~ - 頁 2 946156
回頂端 向下
HUSKY
五級兵
五級兵
HUSKY

發表主題: 回復: 真係激鬼死我喇~~~~~   真係激鬼死我喇~~~~~ - 頁 2 Icon_minitime周日 1月 06, 2008 9:27 pm

BB媽 寫到:
有得借甚麼都OK啦,好啦就收養全港被遺棄既小牧仔女啦﹗咁就借1百3拾萬啦,袋住90萬走老都好喎﹗就約定今晚交錢啦﹗
真係激鬼死我喇~~~~~ - 頁 2 946156 真係激鬼死我喇~~~~~ - 頁 2 946156 真係激鬼死我喇~~~~~ - 頁 2 946156 真係激鬼死我喇~~~~~ - 頁 2 946156 真係激鬼死我喇~~~~~ - 頁 2 946156 真係激鬼死我喇~~~~~ - 頁 2 946156 真係激鬼死我喇~~~~~ - 頁 2 946156 真係激鬼死我喇~~~~~ - 頁 2 946156

咁麻煩你先收養eagle先啦﹗ Wink
回頂端 向下
BB媽
二級兵
二級兵
BB媽

發表主題: 回復: 真係激鬼死我喇~~~~~   真係激鬼死我喇~~~~~ - 頁 2 Icon_minitime周一 1月 07, 2008 12:51 am

HUSKY 寫到:
BB媽 寫到:

咁麻煩你先收養eagle先啦﹗ Wink

收左錢先講啦﹗ Laughing Laughing Laughing
回頂端 向下
落閘放狗滑先生
五星級會員
五星級會員
落閘放狗滑先生

文章總數 : 256

發表主題: 回復: 真係激鬼死我喇~~~~~   真係激鬼死我喇~~~~~ - 頁 2 Icon_minitime周一 1月 07, 2008 7:24 pm

又一騙財騙色之徒網上犯案,各位小心! afro
回頂端 向下
BB媽
二級兵
二級兵
BB媽

發表主題: 回復: 真係激鬼死我喇~~~~~   真係激鬼死我喇~~~~~ - 頁 2 Icon_minitime周二 1月 08, 2008 1:11 am

双犬滑水人 寫到:
又一騙財騙色之徒網上犯案,各位小心! afro

正義朋友,又出現LA。 真係激鬼死我喇~~~~~ - 頁 2 946156
回頂端 向下

真係激鬼死我喇~~~~~
回頂端 
2頁(共2頁)前往頁面 : 上一頁  1, 2

這個論壇的權限:無法 在這個版面回復文章
 :: 狗狗生活 :: 狗狗今日發生咩事呀?-
前往: