Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

首頁相冊搜尋Latest images會員註冊登入

EAGLE 3歲生日啦﹗

向下 
4 posters
發表人內容
HUSKY
五級兵
五級兵
HUSKY

文章總數 : 755
注冊日期 : 2007-12-04

EAGLE 3歲生日啦﹗ Empty
發表主題: EAGLE 3歲生日啦﹗   EAGLE 3歲生日啦﹗ Icon_minitime周日 11月 16, 2008 1:41 am

今日係EAGLE既3歲生日呀﹗ drive

EAGLE 3歲生日啦﹗ Egosbdaysx3.thEAGLE 3歲生日啦﹗ Thpix
回頂端 向下
BB媽
二級兵
二級兵
BB媽

文章總數 : 408
注冊日期 : 2007-12-06

發表主題: 回復: EAGLE 3歲生日啦﹗   EAGLE 3歲生日啦﹗ Icon_minitime周日 11月 16, 2008 2:07 am

HUSKY 寫到:
今日係EAGLE既3歲生日呀﹗ drive

EAGLE 3歲生日啦﹗ Egosbdaysx3.thEAGLE 3歲生日啦﹗ Thpix

魔牧又大一嵗,
唔知佢D魔法會唔會都同時增長啊﹗ eagle1

BB媽 在 周一 11月 17, 2008 12:45 am 作了第 1 次修改
回頂端 向下
HUSKY
五級兵
五級兵
HUSKY

發表主題: 回復: EAGLE 3歲生日啦﹗   EAGLE 3歲生日啦﹗ Icon_minitime周日 11月 16, 2008 11:54 pm

今日EAGLE生日,我哋幾個去咗數碼港玩,
同大家分享一定今日既開心片段先,去相…

今年EAGLE既生日蛋糕係甘荀南瓜燕麥蛋糕,仲有回禮花生酥…
EAGLE 3歲生日啦﹗ E1fn1.th

呢間CAFE好有心思,特別為EAGLE設計一個飛鷹蛋糕,攞蛋糕既時候真係好驚喜呢…
EAGLE 3歲生日啦﹗ E2iw1.thEAGLE 3歲生日啦﹗ Thpix

你睇荳莎玩得幾開心…
EAGLE 3歲生日啦﹗ E3lf4.thEAGLE 3歲生日啦﹗ Thpix

HUSKY同EAGLE當然都好開心啦…
EAGLE 3歲生日啦﹗ E4kx6.thEAGLE 3歲生日啦﹗ Thpix

EAGLE話好多謝幾位既出席喎…
EAGLE 3歲生日啦﹗ E5ju7.thEAGLE 3歲生日啦﹗ Thpix

EAGLE:個蛋糕好似好好味,我要一個食晒呀…
EAGLE 3歲生日啦﹗ E6pz4.thEAGLE 3歲生日啦﹗ Thpix

有好嘢一定要同朋友仔分享﹗BB&喱喱:揀我啦﹗揀我啦﹗
EAGLE 3歲生日啦﹗ E7wr4.thEAGLE 3歲生日啦﹗ Thpix

今次EAGLE生日會完成咗一個創舉,大家睇吓呢張相,真係驚為天人呀…
EAGLE 3歲生日啦﹗ E8cu5.thEAGLE 3歲生日啦﹗ Thpix
回頂端 向下
魔牧教教主
五星級會員
五星級會員
魔牧教教主

文章總數 : 195
注冊日期 : 2007-12-06

發表主題: 回復: EAGLE 3歲生日啦﹗   EAGLE 3歲生日啦﹗ Icon_minitime周一 11月 17, 2008 11:08 am

好彩有咁多部機影,起碼都有一張叫影到啦!
所以,唔好放棄呀,佢地係得架!
回頂端 向下
Carol
三星級會員
三星級會員
Carol

文章總數 : 59
注冊日期 : 2007-12-20

發表主題: 回復: EAGLE 3歲生日啦﹗   EAGLE 3歲生日啦﹗ Icon_minitime周一 11月 17, 2008 1:52 pm

無論是靚到絕的蛋糕或奇蹟的排排企影相,都簡直令人心動!
回頂端 向下
HUSKY
五級兵
五級兵
HUSKY

發表主題: 回復: EAGLE 3歲生日啦﹗   EAGLE 3歲生日啦﹗ Icon_minitime周一 11月 17, 2008 11:29 pm

今次6隻排排坐,下次要加到10隻,再創高峰﹗ cheers
回頂端 向下

EAGLE 3歲生日啦﹗
回頂端 
1頁(共1頁)

這個論壇的權限:無法 在這個版面回復文章
 :: 狗狗生活 :: 狗狗今日發生咩事呀?-
前往: