Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

首頁相冊搜尋Latest images會員註冊登入

Sophie終於在網上同大家見面了

向下 
4 posters
發表人內容
SOPHIE

SOPHIE

文章總數 : 5
注冊日期 : 2008-10-14

Sophie終於在網上同大家見面了 Empty
發表主題: Sophie終於在網上同大家見面了   Sophie終於在網上同大家見面了 Icon_minitime周二 10月 14, 2008 3:50 pm

各位狗友, 你地好...小女子因為初升格為少女, 所以成個月冇同大家見面實在好悶...也很掛念大家. 現在終於可以親媽媽上班時和大家聊聊實在開心. 也可以在網上知道大家這一個月的近況...實在so good(唔好意思. 冇得出街所以係屋企刨電視, 有後遺症). 相信再忍耐這個星期, 我就可以出關了, 到時我要爹盡所有人(唔包括狗). yea!!
回頂端 向下
魔牧教教主
五星級會員
五星級會員
魔牧教教主

文章總數 : 195
注冊日期 : 2007-12-06

發表主題: 回復: Sophie終於在網上同大家見面了   Sophie終於在網上同大家見面了 Icon_minitime周二 10月 14, 2008 3:52 pm

你早幾日唔係落過黎咩Question
唔通我記錯Question
我明明記得果日有幾隻哥基架....
回頂端 向下
SOPHIE

SOPHIE

文章總數 : 5
注冊日期 : 2008-10-14

發表主題: 回復: Sophie終於在網上同大家見面了   Sophie終於在網上同大家見面了 Icon_minitime周二 10月 14, 2008 4:01 pm

魔牧教教主 寫到:
你早幾日唔係落過黎咩Question
唔通我記錯Question
我明明記得果日有幾隻哥基架....

你冇記錯...個日係亞媽病病地我呃咗佢落去, 其實個日我係唔落得街的, 搞到成日卑仔跟(不過應該冇得逞的). 跟住亞媽就禁我足了...
回頂端 向下
HUSKY
五級兵
五級兵
HUSKY

文章總數 : 755
注冊日期 : 2007-12-04

發表主題: 回復: Sophie終於在網上同大家見面了   Sophie終於在網上同大家見面了 Icon_minitime周六 10月 18, 2008 3:08 am

終於見到sophie啦﹗你就乖乖喺屋企好好休息,
下個月再約出去玩啦﹗ corgi
回頂端 向下
落閘放狗滑先生
五星級會員
五星級會員
落閘放狗滑先生

文章總數 : 256
注冊日期 : 2007-12-06

發表主題: 回復: Sophie終於在網上同大家見面了   Sophie終於在網上同大家見面了 Icon_minitime周六 10月 18, 2008 11:49 am

Sophie終於在網上同大家見面了 20080210歡迎歡迎~~
回頂端 向下

Sophie終於在網上同大家見面了
回頂端 
1頁(共1頁)

這個論壇的權限:無法 在這個版面回復文章
 :: 會員專區 :: 歡迎各位會員-
前往: