Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

首頁相冊搜尋Latest images會員註冊登入

小魔牧又發惡啦﹗

向下 
4 posters
發表人內容
HUSKY
五級兵
五級兵
HUSKY

文章總數 : 755
注冊日期 : 2007-12-04

小魔牧又發惡啦﹗ Empty
發表主題: 小魔牧又發惡啦﹗   小魔牧又發惡啦﹗ Icon_minitime周五 1月 11, 2008 10:23 am

尋日煮咗羊肉粥比HUSKY同EAGLE食,
HUSKY食得慢,
EAGLE食得快,
食完就鬧鬼HUSKY啦﹗

回頂端 向下
HUSKY
五級兵
五級兵
HUSKY

發表主題: 回復: 小魔牧又發惡啦﹗   小魔牧又發惡啦﹗ Icon_minitime周五 1月 11, 2008 10:26 am

我仲特登影埋其中一幅爛牆比大家睇 very angry
回頂端 向下
Cu寶媽
四星級會員
四星級會員
Cu寶媽

文章總數 : 137
注冊日期 : 2007-12-06

發表主題: 回復: 小魔牧又發惡啦﹗   小魔牧又發惡啦﹗ Icon_minitime周五 1月 11, 2008 11:06 am

HUSKY 寫到:

真係估唔到Eagle 係屋企同係街到係兩個樣, 佢係街好乖好怕羞咁, 完來係扮嘢嘅.
妳爛牆都唔算誇張, 有機會你要見識吓我屋企張sofa先得.... Rolling Eyes
回頂端 向下
HUSKY
五級兵
五級兵
HUSKY

發表主題: 回復: 小魔牧又發惡啦﹗   小魔牧又發惡啦﹗ Icon_minitime周五 1月 11, 2008 12:03 pm

精靈Cu+嬌俏寶 寫到:
HUSKY 寫到:

真係估唔到Eagle 係屋企同係街到係兩個樣, 佢係街好乖好怕羞咁, 完來係扮嘢嘅.
妳爛牆都唔算誇張, 有機會你要見識吓我屋企張sofa先得.... Rolling Eyes

我住咗三年換咗三張梳化加2個豆袋櫈啦﹗
不過你用布梳化就真係危險好多,
HUSKY細個既時候成日喺梳化尿尿,
所以我唔敢買布梳化﹗ moral
回頂端 向下
花生
四星級會員
四星級會員
花生

文章總數 : 121
注冊日期 : 2007-12-05

發表主題: 回復: 小魔牧又發惡啦﹗   小魔牧又發惡啦﹗ Icon_minitime周五 1月 11, 2008 12:45 pm

HUSKY 寫到:
HUSKY 寫到:

嘩!! EAGLE好惡呀. 佢好似想食埋HUSKY個份噤喎.
回頂端 向下
BB媽
二級兵
二級兵
BB媽

文章總數 : 408

發表主題: 回復: 小魔牧又發惡啦﹗   小魔牧又發惡啦﹗ Icon_minitime周五 1月 11, 2008 1:28 pm

HUSKY 寫到:
HUSKY 寫到:

我張梳化用左 10年LA,成日都想換但有驚一買返離就咬爛,買張梳化起碼千幾蚊,坐唔到一日就爛好心痛架。 小魔牧又發惡啦﹗ 490195
回頂端 向下
Cu寶媽
四星級會員
四星級會員
Cu寶媽

發表主題: 回復: 小魔牧又發惡啦﹗   小魔牧又發惡啦﹗ Icon_minitime周五 1月 11, 2008 1:29 pm

HUSKY 寫到:
HUSKY 寫到:

我張梳化, 後面直情已經見到裡面個木架, D綿花冇哂, 四週圍D邊欄哂, 好彩有個梳化套遮住咋
cute
回頂端 向下
HUSKY
五級兵
五級兵
HUSKY

發表主題: 回復: 小魔牧又發惡啦﹗   小魔牧又發惡啦﹗ Icon_minitime周五 1月 11, 2008 4:47 pm

精靈Cu@嬌俏寶 寫到:
HUSKY 寫到:
HUSKY 寫到:

我張梳化, 後面直情已經見到裡面個木架, D綿花冇哂, 四週圍D邊欄哂, 好彩有個梳化套遮住咋
cute

佢哋大咗唔咬梳化掛 scratch
EAGLE都戎到,
宜家張梳化仲好新架﹗
試吓換張啦﹗
不過你呢張梳化好似好大張咁,
大小雞都可以一齊瞓﹗ Cool
回頂端 向下
Cu寶媽
四星級會員
四星級會員
Cu寶媽

發表主題: 回復: 小魔牧又發惡啦﹗   小魔牧又發惡啦﹗ Icon_minitime周五 1月 11, 2008 5:07 pm

HUSKY 寫到:
精靈Cu@嬌俏寶 寫到:
HUSKY 寫到:
HUSKY 寫到:

cute

佢哋大咗唔咬梳化掛 scratch
EAGLE都戎到,
宜家張梳化仲好新架﹗
試吓換張啦﹗
不過你呢張梳化好似好大張咁,
大小雞都可以一齊瞓﹗ Cool

呢一張唔係梳化, 佢係一張靜嘅時候可以瞓嘅床, 動嘅時候可以跳嘅"彈床" afro
回頂端 向下

小魔牧又發惡啦﹗
回頂端 
1頁(共1頁)

這個論壇的權限:無法 在這個版面回復文章
 :: 狗狗生活 :: 狗狗今日發生咩事呀?-
前往: