Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

首頁相冊搜尋Latest images會員註冊登入

又一個慘劇發生

向下 
5 posters
發表人內容
BB媽
二級兵
二級兵
BB媽

文章總數 : 408
注冊日期 : 2007-12-06

又一個慘劇發生 Empty
發表主題: 又一個慘劇發生   又一個慘劇發生 Icon_minitime周三 1月 09, 2008 10:13 pm

今日4點幾行過老地方對面個間露天茶座,見到一隻肥牧(所為小牧羊),主人抱住,覺得D毛好靚,所以我摸牠,但個個主有沒有警告我,特然間成隻大拇指唔見左,一供有3個小血洞,大家小心,以後唔好摸D小牧羊呀﹗好惡架。 BB
回頂端 向下
HUSKY
五級兵
五級兵
HUSKY

文章總數 : 755
注冊日期 : 2007-12-04

發表主題: 回復: 又一個慘劇發生   又一個慘劇發生 Icon_minitime周三 1月 09, 2008 10:17 pm

BB媽 寫到:
今日4點幾行過老地方對面個間露天茶座,見到一隻肥牧(所為小牧羊),主人抱住,覺得D毛好靚,所以我摸牠,但個個主有沒有警告我,特然間成隻大拇指唔見左,一供有3個小血洞,大家小心,以後唔好摸D小牧羊呀﹗好惡架。 BB

咁大獲,
bb媽冇事嘛? affraid
個主人又唔啱喎,
明知自己隻狗咁既情格就要提人嘛﹗ Evil or Very Mad
祝bb媽早日康復﹗ flower
全世界啲牧羊都係魔牧嚟架﹗ Twisted Evil
回頂端 向下
花生
四星級會員
四星級會員
花生

文章總數 : 121
注冊日期 : 2007-12-05

發表主題: 回復: 又一個慘劇發生   又一個慘劇發生 Icon_minitime周四 1月 10, 2008 12:02 am

HUSKY 寫到:
BB媽 寫到:

咁大獲,
bb媽冇事嘛? affraid
個主人又唔啱喎,
明知自己隻狗咁既情格就要提人嘛﹗ Evil or Very Mad
祝bb媽早日康復﹗ flower
全世界啲牧羊都係魔牧嚟架﹗ Twisted Evil

我識個隻牧羊. 佢每日都係個露天茶座咖. 個隻牧羊出名惡架. 各位如果見到個隻牧羊千萬唔好摸/ 接近佢呀. Evil or Very Mad
回頂端 向下
BB媽
二級兵
二級兵
BB媽

文章總數 : 408

發表主題: 回復: 又一個慘劇發生   又一個慘劇發生 Icon_minitime周四 1月 10, 2008 12:36 am

多謝大家關心,估唔到成隻大拇指比拒吞左。
回頂端 向下
落閘放狗滑先生
五星級會員
五星級會員
落閘放狗滑先生

文章總數 : 256

發表主題: 回復: 又一個慘劇發生   又一個慘劇發生 Icon_minitime周四 1月 10, 2008 1:39 am

唉,bb媽,下次小心d喇,如果嗰隻係大丹,咁隻手就......................... What a Face
回頂端 向下
HUSKY
五級兵
五級兵
HUSKY

文章總數 : 755
注冊日期 : 2007-12-04

發表主題: 回復: 又一個慘劇發生   又一個慘劇發生 Icon_minitime周四 1月 10, 2008 9:16 am

双犬滑水人 寫到:
唉,bb媽,下次小心d喇,如果嗰隻係大丹,咁隻手就......................... What a Face

我肯定小牧惡過大丹﹗ Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
回頂端 向下
Cu寶媽
四星級會員
四星級會員
Cu寶媽

文章總數 : 137

發表主題: 回復: 又一個慘劇發生   又一個慘劇發生 Icon_minitime周四 1月 10, 2008 11:15 am

HUSKY 寫到:
双犬滑水人 寫到:

我肯定小牧惡過大丹﹗ Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

咁樣嘅情況, 又要出動隻"食蕉仔" 去治吓佢咯喎 又一個慘劇發生 526783
回頂端 向下

又一個慘劇發生
回頂端 
1頁(共1頁)

這個論壇的權限:無法 在這個版面回復文章
 :: 狗狗生活 :: 狗狗今日發生咩事呀?-
前往: