Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

首頁相冊搜尋Latest images會員註冊登入

HUSKY & EAGLE的成長

向下 
5 posters
發表人內容
HUSKY
五級兵
五級兵
HUSKY

文章總數 : 755
注冊日期 : 2007-12-04

HUSKY & EAGLE的成長 Empty
發表主題: HUSKY & EAGLE的成長   HUSKY & EAGLE的成長 Icon_minitime周一 12月 31, 2007 1:18 pm

睇返BB細個啲相好開心,等我又POST下HUSKY同EAGLE既成長片段先﹗

2個月大既我,同我宜家似唔似樣呢?
HUSKY & EAGLE的成長 Huskyb10

細個既時候好多病架﹗仲有狗房咳添,所以媽咪好小心保護我架﹗
HUSKY & EAGLE的成長 Huskyb11

五個月大就成為屋企既土皇帝,日日霸住媽咪張床﹗
HUSKY & EAGLE的成長 Huskyb12

六個月大就做咗公公啦﹗從此就同呢個世界上所有靚女絕緣囉﹗
HUSKY & EAGLE的成長 Husky610

一歲生日既時候,嗲哋媽咪喺尖沙咀包咗一間餐廳同我慶祝,
當時只有細我2個月既OSCAR一個朋友仔咋﹗
HUSKY & EAGLE的成長 Huskyn10

16個月大,我就勇奪雪撬單獨展絕育犬組冠軍,係咪好威呢﹗
HUSKY & EAGLE的成長 Huskyw10
回頂端 向下
HUSKY
五級兵
五級兵
HUSKY

發表主題: EAGLE成長篇   HUSKY & EAGLE的成長 Icon_minitime周一 12月 31, 2007 1:32 pm

2個月大既我,只係一隻醜小鴨,嗲哋都唔鍾意我…
HUSKY & EAGLE的成長 Eagleb10

我係唔駛媽咪教都識得上狗廁所尿尿架﹗
HUSKY & EAGLE的成長 Eagleb11

3個月大既我幾瘦,不過心口嗰啲毛毛已經好豐滿啦﹗
HUSKY & EAGLE的成長 Eagleb12

細個既時候我好鐘意反肚瞓,不過我好識保護自己,
條尾會遮住重要部位,唔會貶比你哋架﹗
HUSKY & EAGLE的成長 Eagleb13

未夠一歲,我已經成為呢間屋既霸主啦﹗
HUSKY & EAGLE的成長 Angry_10
回頂端 向下
HUSKY
五級兵
五級兵
HUSKY

發表主題: HUSKY & EAGLE相處篇   HUSKY & EAGLE的成長 Icon_minitime周一 12月 31, 2007 1:43 pm

HUSKY述:
喺我13個月大既時候,媽咪送咗個細佬比我,惡夢就始咗啦﹗
HUSKY & EAGLE的成長 Huskyn11

起初我好錫細佬架﹗
HUSKY & EAGLE的成長 Huskyn12

不過細佬似住自己細,成日蝦我…
HUSKY & EAGLE的成長 Huskyn13

仲成日搶我啲玩具…
HUSKY & EAGLE的成長 Huskyn14

雖然成日比細佬蝦…
HUSKY & EAGLE的成長 Huskyn15

不過多咗個細佬,屋企都多咗好多歡樂,
EAGLE,I LOVE YOU﹗
HUSKY & EAGLE的成長 Huskyn16
回頂端 向下
BB媽
二級兵
二級兵
BB媽

文章總數 : 408
注冊日期 : 2007-12-06

發表主題: 回復: HUSKY & EAGLE的成長   HUSKY & EAGLE的成長 Icon_minitime周一 12月 31, 2007 2:09 pm

相機的發明真偉大,可以留住好多美麗的回憶,需然沒有看見他們兩個成長,但看到相片都會會心微笑。 eagle1 HUSKY & EAGLE的成長 287502
回頂端 向下
HUSKY
五級兵
五級兵
HUSKY

發表主題: 回復: HUSKY & EAGLE的成長   HUSKY & EAGLE的成長 Icon_minitime周一 12月 31, 2007 2:21 pm

BB媽 寫到:
相機的發明真偉大,可以留住好多美麗的回憶,需然沒有看見他們兩個成長,但看到相片都會會心微笑。 eagle1 HUSKY & EAGLE的成長 287502

BB媽講得冇錯呀﹗好懷念佢哋細個既時候呀﹗
可惜嗰時未有單鏡機啦﹗ pale
回頂端 向下
魔牧教教主
五星級會員
五星級會員
魔牧教教主

文章總數 : 195

發表主題: 回復: HUSKY & EAGLE的成長   HUSKY & EAGLE的成長 Icon_minitime周一 12月 31, 2007 2:44 pm

你講漏左D野。
HUSKY嘅到來亦都係我惡夢嘅開始喎 affraid

到EAGLE嘅加入,更加係將我變成呢間屋最低等嘅動物。 No

好在我睇得開 rabbit ,如果唔係又一單家庭慘劇,到時長沙灣就比天水圍更早成為悲情城市 Suspect

而家總算過住幸福快樂嘅生活啦 cheers
回頂端 向下
HUSKY
五級兵
五級兵
HUSKY

發表主題: 回復: HUSKY & EAGLE的成長   HUSKY & EAGLE的成長 Icon_minitime周一 12月 31, 2007 2:52 pm

eagle 寫到:
你講漏左D野。

到EAGLE嘅加入,更加係將我變成呢間屋最低等嘅動物。 No

好在我睇得開 rabbit ,如果唔係又一單家庭慘劇,到時長沙灣就比天水圍更早成為悲情城市 Suspect

咁我咪要好多謝你 Suspect
回頂端 向下
BB媽
二級兵
二級兵
BB媽

發表主題: 回復: HUSKY & EAGLE的成長   HUSKY & EAGLE的成長 Icon_minitime周一 12月 31, 2007 4:26 pm

eagle 寫到:
你講漏左D野。

咁你還叫我收養牧羊女,嘩冇人性。 affraid affraid affraid
回頂端 向下
落閘放狗滑先生
五星級會員
五星級會員
落閘放狗滑先生

文章總數 : 256

發表主題: 回復: HUSKY & EAGLE的成長   HUSKY & EAGLE的成長 Icon_minitime周一 12月 31, 2007 7:20 pm

HUSKY & EAGLE的成長 Bo_fir10

係咪哂幸福先,你睇我以前?!
回頂端 向下
HUSKY
五級兵
五級兵
HUSKY

發表主題: 回復: HUSKY & EAGLE的成長   HUSKY & EAGLE的成長 Icon_minitime周二 1月 01, 2008 9:58 pm

我都仍然好記得阿寶喺寵物店嗰時個樣﹗
塊面紅晒好可憐﹗如果當時知道阿寶係被遺棄,
我就帶佢返屋企啦﹗ HUSKY & EAGLE的成長 196542
回頂端 向下
落閘放狗滑先生
五星級會員
五星級會員
落閘放狗滑先生

文章總數 : 256

發表主題: 回復: HUSKY & EAGLE的成長   HUSKY & EAGLE的成長 Icon_minitime周三 1月 02, 2008 7:09 pm

HUSKY 寫到:
我就帶佢返屋企啦﹗ HUSKY & EAGLE的成長 196542

主席你忘記了,我曾經問過你..................................
回頂端 向下
魔牧教教主
五星級會員
五星級會員
魔牧教教主

發表主題: 回復: HUSKY & EAGLE的成長   HUSKY & EAGLE的成長 Icon_minitime周四 1月 03, 2008 12:25 am

双犬滑水人 寫到:
HUSKY 寫到:

主席你忘記了,我曾經問過你..................................

阿主席唔係忘記左,佢果時都想要架,不過比d唔愛狗之人(即係我 Crying or Very sad ),阻頭阻勢之嘛。
算啦,呢d咪你同阿寶嘅緣份囉,唔係阿寶你點做滑水人呀 scratch
回頂端 向下
HUSKY
五級兵
五級兵
HUSKY

發表主題: 回復: HUSKY & EAGLE的成長   HUSKY & EAGLE的成長 Icon_minitime周四 1月 03, 2008 9:03 am

双犬滑水人 寫到:
HUSKY 寫到:

我見到阿寶嗰時係你問我之前既事,
你問完我之後嗰晚我哋即刻去寵物店想望多次係咪我哋見到既阿寶,
可惜閂咗門,
下次再去,已經唔見咗阿寶啦﹗
呢啲真係你同阿寶既緣份﹗ cheers
回頂端 向下
HUSKY
五級兵
五級兵
HUSKY

發表主題: 回復: HUSKY & EAGLE的成長   HUSKY & EAGLE的成長 Icon_minitime周四 1月 03, 2008 9:05 am

eagle 寫到:
双犬滑水人 寫到:
HUSKY 寫到:

阿主席唔係忘記左,佢果時都想要架,不過比d唔愛狗之人(即係我 Crying or Very sad ),阻頭阻勢之嘛。
算啦,呢d咪你同阿寶嘅緣份囉,唔係阿寶你點做滑水人呀 scratch

你都知知己阻頭阻勢咩﹗
不過宜家多埋隻EAGLE阻頭阻勢添﹗ tail
回頂端 向下
~荳莎姊妹花~
五星級會員
五星級會員
~荳莎姊妹花~

文章總數 : 226
注冊日期 : 2007-12-08

發表主題: 回復: HUSKY & EAGLE的成長   HUSKY & EAGLE的成長 Icon_minitime周四 1月 03, 2008 11:52 am

發覺有2條友仔係度打情罵悄........... right right right
回頂端 向下
BB媽
二級兵
二級兵
BB媽

發表主題: 回復: HUSKY & EAGLE的成長   HUSKY & EAGLE的成長 Icon_minitime周四 1月 03, 2008 1:24 pm

荳荳 寫到:
發覺有2條友仔係度打情罵悄........... right right right

係呀﹗係呀﹗同亞寶無綠份,不如牧羊女啦﹗愛心大使 HUSKY & EAGLE的成長 909784
回頂端 向下
魔牧教教主
五星級會員
五星級會員
魔牧教教主

發表主題: 回復: HUSKY & EAGLE的成長   HUSKY & EAGLE的成長 Icon_minitime周四 1月 03, 2008 2:18 pm

BB媽 寫到:
荳荳 寫到:

係呀﹗係呀﹗同亞寶無綠份,不如牧羊女啦﹗愛心大使 HUSKY & EAGLE的成長 909784

bb媽,你仲係咁硬心腸架,bb需要個伴 pirat ....
回頂端 向下

HUSKY & EAGLE的成長
回頂端 
1頁(共1頁)

這個論壇的權限:無法 在這個版面回復文章
 :: 狗狗生活 :: 狗狗靚相區-
前往: